סלט כרוב סגול

  המרכיבים
  1/3 כרוב סגול
  2 פרוסות אננס טבעי
  2 כפות חמוציות מיובשות טבעי
  1 כף גרעיני דלעת
  2 פלחי אשכולית אדומה
  1 כפית סילאן תמרים
  1 כפית רוטב סויה טבעי
  1 כף שמן זית
  1/2 לימון 
  1 כפית גרעיני שומשום מלא
  2 כפות גרעיני רימונים

 

אופן ההכנה
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות.
לחתוך את פרוסות האננס לקוביות קטנות.
להוסיף חמוציות, גרעיני דלעת, סילאן, רוטב סויה, שמן זית, גרעיני רימון.
לסחוט מיץ מחצי לימון ולסנן מגרעינים.
לפרק פלחי אשכולית לחתיכות גדולות.
לערבב כל המרכיבים היטב.

ההגשה
להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעל מעט חמוציות ולקשט עם אננס.