לביבות טופו עם אגוזים

 המרכיבים
 1 גזר גדול מקולף
 2 גבעולי בצל ירוק
 3 עלי אורגנו
 2 עלי בזיליקום
 עלי זעתר מ-2 גבעולים
 1/4 כוס אגוזי מלך טרים ושאינם קלויים
 1/4 כוס אגוזי קשיו טריים ושאינם קלויים
 2 ביצים
 300 גרם טופו קשה
 קורט מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
 2 כפות שמן זית מכבישה קרה
 1 כף שמן שומשום מכבישה קרה

 ההכנה
להעביר למעבד מזון עם להב חדה את הגזר, אורגנו, בזיליקום, זעתר, אגוזי מלך, אגוזי קשיו וטופו.
להניח למעבד לעבוד בפולסים בכדי לקבל בלילה מרוסקת אך לא במרקם דייסתי.
להעביר הבלילה לקערה עמוקה ולהוסיף ביצים, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט.
לערבב היטב את כל המרכיבים.
להניח מחבת טפלון על להבה בינונית-נמוכה ובה שמן זית ושמן שומשום.
לאחר שהשמן התחמם ליצור בידיים לחות קציצות בגודל הרצוי ולהניח במחבת במרחק אחת מהשנייה.
לאחר שקיבלה גוון זהוב בצדה האחד להפכה לצידה השני.

ההגשה
להעביר את הלביבות לצלחת הגשה מרכזית.
לצרף בצידיה מגוון של ממרח, מטבל ורוטב.