עוגת גבינה ללא סוכר וללא גלוטן

  המרכיבים
  500 גרם גבינה לבנה 5%
  1 מיכל שמנת חמוצה
  1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל בלי סוכר
  3 כפות שטוחות קמח טפיוקה
  1/2 כפית אבקת אפיה
  6 כפות תמצית אגבה
  1 כפית תמצית וניל
  6 ביצים
  גרדת קליפה מ-1/2 לימון
  1 כפית שמן זית מכבישה קרה
  2 כפות קמח שקדים

ההכנה
בקערה עמוקה לשים גבינה לבנה, שמנת חמוצה, תמצית אגבה, תמצית וניל ולערבב היטב.
להוסיף תוך כדי בחישה ביצים וגרדת לימון.
בקערית נפרדת לערבב קמח טפיוקה, אינסטנט פודינג וניל בלי סוכר ואבקת אפיה.
להעביר אל קערת הגבינה בהדרגה תוך בחישה מתמדת את המרכיבים מקערת קמח טפיוקה.
למרוח בעזרת מברשת בתבנית אפיה שמן זית ולזרות מעל קמח שקדים עד קבלת שיכבה אחידה בתחתית.
להעביר את בלילת הגבינה לתבנית ולאפות במשך 10 דקות בחום בינוני-גבוה כ-190 מעלות ולאחר מכן, להוריד החום ל-140 מעלות ולהמשיך לאפות כ-40 דקות.